Přihlaste se k odběru newsletteru

Přihlaste se k odběru newsletteru Stellantis Communications a budete dostávat aktuální informace o všech novinkách

26 úno 2016

Značka Fiat Professional je oficiálním sponzorem světového mistrovství FIM Motocross

Značka Fiat Professional, která se v rámci skupiny FCA zaměřuje na lehké užitkové vozy, se stala partnerem mistrovství světa FIM Motocross pro sezonu 2016. Partnerství je založeno na hodnotách, jako je odhodlanost a dynamika, jež sdílí se světem motokrosu. Spolupráce bude zahrnovat nové produkty i výzvy.

Značka Fiat Professional je oficiálním sponzorem světového mistrovství FIM Motocross

 

Značka Fiat Professional, která se v rámci skupiny FCA zaměřuje na lehké užitkové vozy, se stala partnerem mistrovství světa FIM Motocross pro sezonu 2016. Partnerství je založeno na hodnotách, jako je odhodlanost a dynamika, jež sdílí se světem motokrosu. Spolupráce bude zahrnovat nové produkty i výzvy.  

 

Značka Fiat Professional se stala v letošní sezoně partnerem světového mistrovství v motokrosu (MXGP), který odstartuje na katarském okruhu Losail. Mistrovství bude probíhat od února do září na 18 okruzích v Evropě, Spojených státech, Kataru, Thajsku, Argentině a Mexiku. Závody v motokrosu přitahují prostřednictvím hlavních médií desítky milionů diváků z celého světa. Prostřednictvím tohoto partnerství se veřejnost v průběhu šampionátu seznámí s modelovou nabídkou značky Fiat Professional.

 

Tato prestižní spolupráce je založena na sdílení společných hodnot a zahajuje rok významných inovací. Za dveřmi již čeká několik nových produktů, které doplní modelovou nabídku. Prvním z nich je pick-up Fullback, který se představil v listopadu na autosalonu v Dubaji. Tento model, který se u prodejců v regionu EMEA objeví už letos v květnu, má za cíl protlačit značku Fiat Professional na nové trhy. Právě z tohoto poslání pochází i název Fullback, který má původ v americkém fotbalu a ragby a označuje obránce v poslední linii, který ovšem během útoku spěchá kupředu mezi prvními. A právě tato charakteristika dokonale odpovídá poslání nového pick-upu značky Fiat Professional.

 

Flotilu vozidel světového mistrovství v motokrosu povede nový Fullback, který tak bude mít možnost předvést svou všestrannost, možnosti konfigurace, optimální rozměry i motory. Nový pick-up značky Fiat Professional byl postaven podle skutečných potřeb profesionálů a tak vůbec nepřekvapí, že mezi jeho přednosti patří všestrannost, která je vhodná jak pro pracovní úkoly, tak i volný čas. Fullback zkrátka maximálně vyjadřuje filozofii značky Fiat Professional.

 

Novinku doprovodí také průkopnický Fiat Ducato, který bude v této roli doslova jako ryba ve vodě. Tento bestseller značky Fiat Professional nabízí obdivuhodnou všestrannost, díky které se hodí pro přepravu osob, nákladu i jako mobilní dílna.

 

Spojení se světem sportu, zvláště pak s motokrosem, představuje pro Fiat Professional další výzvu, při níž může využít své bohaté zkušenosti a hodnoty, jakými jsou odbornost, příbuznost a spolehlivost. Právě tyto vlastnosti jsou pro úspěšný vztah se zákazníky naprosto klíčové. A ve světle těchto hodnot se zrodilo i partnerství se světovým šampionátem v motokrosu.  

 

Turín, 26. února 2016

 

Jiný obsah